tisdag 27 november 2012

Julstäd och glitter!


Så var det äntligen dags! Vad vi längtar efter den här helgen i november när allting bara blir mörkare och mörkare, det är mörkt på morgonen när man går upp och det är mörkt tidigt på eftermiddagarna. Guld är det att jobba hemifrån så man kan nyttja dagarna och dess ljus! Ja det lilla ljus vi har, det är ju nästan gråväder och man får ha lamporna tända inomhus hela dagarna! 

Tomtarna ovan är nytillskottet för iår, charmiga som få....har köpt två vita tomtar i ullared oxå, superfina dom oxå, ska fota dom en annan dag!


Men den här? oxå ett nytt inköp som jag var så stolt över, den var sååå fin tyckte jag, men ack billigheten bedrog sig! Såhär ska den väl ändå inte se ut? Söndrig och sned....hihi. Den var dock så billig och är inköpt i Ullared så den lär få en enkel biljett ner i soptunnan...


Avslutar med en bild på vår allra finaste Annie, vår pärla som blivit stora damen och som verkligen har ärvt sin mors personlighet. Idag ropade jag på dom i hagen, hon och kompisen var längst upp i hagen och när jag ropade lyfte hon på huvudet och kom springandes och sen stod vi och myste i hagen hon och jag. När jag gick ut så stod hon vid grinden och kikade efter mig.....Mysiga Annie! Det är verkligen true love!

Nu är det duschen, sen soffan och bara njuta av allt glitter, alla ljus och jo så ska jag sy upp en gardin som inte har nån fåll....det är väl sådär kul men ska göras så att även vardagsrumsfönstret får gardiner!

Tjing!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar