fredag 6 april 2012

Sista valpen har åkt!



Ja ni som läser här ofta tycker nog jag är minst sagt tjatig. Men tiden går sååå fort! Minns ni det översta fotot? Tog jag när första valpen låg och diade Chili för 9 och en halv vecka sen...

Idag har sista valpen åkt, det är tomt, det är tyst och väldigt skönt. Men det känns jättekonstigt. Man har pratat så länge om en valpkull, gått och funderat planerat och nu har dom åkt allihopa! Det känns jättemärkligt! och så inser man hur fort tiden går!

Idag hämtade familjen Jönsson hem sin lille gottepojke Candy till Vellinge i skåne, det har varit ett privilegium att ha honom här en extra vecka, man har ju fått se hur han beter sig och vilket temp han har. Alla valparna verkar ha blivit supercoola, alla valpköparna känns jättenöjda och valparna verkar jättecoola och lugna!

Nu ser vi fram emot valpkursens start i slutet av månaden för att se hur dom har vuxit!

Ja idag har det regnat, när jag tog in hästarna idag så frös stackars Annie så hon skakade, på med två täcken och så var hon strax varm! Lurigt väder nu!

Ja och så blir det då inte Mint som gör debuten på lördag, det blir Chili ! Får se hur hennes kondis ser ut under veckan hur mycket hon orkar men eftersom Mint har börjat löpa så får Chili chansen! Lika bra att köra när avgiften är betald och Chili känns ändå rätt fräsch!

Imorrn blir det nog en tur till Ullared, vågar man hoppas på att badgästerna håller sig därifrån på påskafton?

Ha en härlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar