söndag 1 november 2020

Vandring genom skog och mark


Blev inbjuden av Camilla igår till en vandring. En väg till själsläkning för Camilla har varit just vandring och jag och dottern började springa igen för ett antal veckor sen. Just det där vad naturen gör för själen är helt magiskt.

Springa i maklig takt och rensa ut gamla energier. 

Energi är något man blir väldigt varse om när man kommer i den där kända kvinnliga åldern. Klimakteriet. 

Satt en helg och såg när Hanna tränade med Belinda och tänkte varför är jag så stressad? Jag var ju inte stressad men det kändes som om blodet i ådrorna for genom kroppen i 190 minst sagt. 

Det är tydligen något som är väldigt typiskt klimakteriet men det har man väl aldrig hört om. Det och oro. 
Åkte till gymmet många gånger där i början och bara rörde på benen. Bara för att kunna sova. Åkte ju lagom tills det började på en hälsporre så kunde knappt gå stundtals. Tänk vad man tar sin kropp för given och inser hur handikappad man är utan den när man plötsligt får ont. i fötterna. Fötterna man använder hela tiden när man går. Det var en väldigt jobbig tid men likafort som det kom likafort försvann det. Bara huxflux. Fråga mig inte hur eller varför men försvann gjorde det. 

Det är väl kroppens sätt att bromsa antar jag. 

Det är en sak som är nyttig. Att sluta överanalysera allting. Det är så skönt. Det som är det är. Fundera inte sönder saker. Jätteskönt. 

Hämtade inte Belinda idag hon kommer hem imorrn efter att andra omgången prover är tagna och vi vetatt det hon har inte är smittsamt. För dom andras skull. Mag känslan sa att hon inte skulle hem och veterinären var på samma linje så nej hon fick stanna en dag till. Vädret bjuder på fin sol idag så småttingarna får vara ute länge idag. Imorrn ska det bli storm så då lär dom inte kunna vara ute så mycket så känns skönt att ha dom ute länge idag. 

Ikväll blir det gymmet. En lisa för själen och kroppen. Och nej det är säkrare där än i affären :)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar