måndag 9 november 2020

Höst och fint väder


den här helgen har vädermässigt varit så himla skönt. Ingen vid och lagom sådär höstligt i vädret. Jätteskönt. 

Hanna har varit lite dålig dock och den här Coronan gör mig nervös för minsta lilla. Det är ju en sån otäck sjukdom när man inte vet hur dålig man blir eller vem som blir sämst. Måtte dom hitta ett vaccin snart som funkar och måtte det gå över så vi kan få återgå till en mer normal vardag igen. 

Var och hämtade gåsmiddag i Hishult igår och tanten framför mig hostade, förra hösten funderade man väl inte ens lite på vem som hostade och varför? jag kan ju själv gå och hosta och vara skrovlig i halsen men den här hösten är man ju livrädd bara nån snörvlar och själv vågar man ju inte hosta sina vanliga host.

Nu har vi iaf fått ont i halsen. Innebär att vi stannar hemma och är hemma. Håller avstånd och som sagt är hemma. Hanna var låg och dassig i helgen men det har gått över nu nu är hon mest bara snorig dock och själv har jag ont i halsen idag. Sitter inne och jobbar och försöker att inte andas för mycket ute. Vi rör oss ju inte ute bland folk jättemycket så känns väl inte som att det borde vara någon corona men räcker ju att en hostar på en i affären så kan det ju vara kört sen. 

Usch. 

Ännu är det iaf momsvecka och då är det jobb jobb och jobb och så lite avstämningar till tillväxtverket och så går vi och väntar på omsättningsstödet. Skulle kommit för flera veckor sen men verkar dröja. 

Kommer väl. Kanske. Nån gång :)



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar