torsdag 13 december 2018

Snart har ett år gått...


Tiden går så fort. Hela tiden. Ännu ett år har snart gått och vi får snart skriva 2019 i almanackan. Ett år som jag hoppas blir bättre än 2018. vi miste vår fina Annie det första vi gjorde och vi har vänner som blivit sjuka vänner vi håller tummarna stenhårt för att kämpa mot den där hemska cancern.

I stallet står Belinda med en inflammation i kotleden och ja hoppet är uppe ännu men vi vet samtidigt inte om hon kommer bli mer än promenadhäst framöver. Beror lite på hur den där kotan håller. Dom djuren dom djuren. Sommaren som blev historiens värsta, ja inte för dom som bor i stan och inte behöver foder, men för oss djurägare har den varit en enda lång magont sommar. Värme i massor och dåligt med foder i höst. Snålar som attan gör man och det är väl bra det iofs man lär ju sig något. Naturens resurser är inte för evigt. 

Så nej jag längtar till 2019 kommer med en vanlig normal sommar och pigga friska djur. 

Innan dess ska vi fira jul och det blir väldigt lugnt och stilla iår. Saknar inte alls att behöva russla ner till hotellet, är sååå skönt att få gå hemma och pula och hinna allt det där man inte hunnit förut. Tog buren som våra kycklingar bor i idag under armen och gick och tömde och sen stod jag och pratade med en mus som funnit fågelmaten i garaget. Gick och hämtade katten sen oxå förvisso men vet inte om han fann musen eller om den for ut ur garaget. 

Har varit hos Amandas i Laholm och fixat mina naglar idag oxå, för första gången i mitt liv men inte den sista helt klart. Fint med välskötta naglar....

Nu är det snart Ernst på tv och sen blir det dessertmästarnas jul efter det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar