söndag 15 augusti 2010

Måndag morgon!

Det var lite vemodigt igår när man insåg att imorrn är friden slut, det är måndag morgon och sommarlovet är definitivt över för den här gången. Nu väntar veckor med tidig uppstigning, läxläsning, sova tidigt och ja nu drar hösten in över vårt avlånga land snart! Jag som älskar att sova lite längre och gå och halvdra på förmiddagen för att sen vara mer effektiv på eftermiddagen, ja nu är det slut med det! Att dessutom vara helt ensam hemma såhär måndag morgon tillhör ju då inte det vanliga alls, sambon jobbar, Hanna är i skolan!
Men det var en glad tjej som gick till skolan idag, detta har hon väntat på! Det händer en del nytt iår för dom, dels blir alla tredjeklassarna just en trea, innan har dom haft mixade klasser, och dessutom ska dom börja med både slöjd och engelska! Detta var nåt som hon ser fram emot jättemycket, då hon verkar ha ärvt mors språköra och älskar andra språk!
Helgen här har varit en go helg, igår fick vi tränat ordentligt, jag fick en tanke för ett tag sen att jag måste ta tag i min egen träning och se till så att vi verklilgen får tränat tillsammans med andra och vi har ju mark så då är det ju bara att lägga ut en länk och se om nån mer har lust? Sagt och gjort, det blev jag, Catta och Lasse som hugade oss ut i skogen igår och fick till en riktigt jättebra träning med provupplägg.
För Chilis del bestod träningen först i att vi blev hälsade välkomna av domare Catta som gick med oss fram och sen sköt skott vid två enkelmarkeringar som Chili satte på spik. Här dök dock dom dåliga avlämningarna upp men det var nya människor, skott och lite ovant för henne. Sen var det en transport där vi fick gå bakom Catta upp till söket som bestod av 7 dummies, några av dom hade Lasse gömt :O). Men hon plockade in allihopa, one by one och hon var TRÖTT på slutet men fick ihop dom iaf med lite stöttning. Nästan helt vindstilla och så många plus dolda, duktig tjej! Till slut blev den en enkel dirigering bestående av ett linjetag som Lasse lagt ut tidigare och den spikade hon och kom in med! Suveränt! Jag är jättenöjd med henne och jätteglad för att vi fick till en sån kanonträning! Whiskey och Mirakel fick sen samma upplägg men med vilt istället! Som avslut så åkte vi hem och fikade, en kanondag!
Helgen har annars bestått av god mat hos grannarna, i fredags hos Lena och Lasse och i lördags uppe hos Göran. Hos Göran satt vi utan ström mest hela kvällen och igår upptäckte vi att tor hade på sin väg genom Tygared tagit vår diskmaskin med sig oxå....inget kul alls skulle jag vilja säga men inte mycket att göra. Har ringt försäkringsbolaget idag och ska försöka få ut en reparatör i veckan tänkte jag.
Nähä, dax att ta tag i veckan då! Ha en skön vecka allihopa och ni som fortfarande har lov, njuuut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar