måndag 30 augusti 2010

Explosion!

Vissa saker händer inte. Dom finns inte. Men igår hände det, igår exploderade vår tvättmaskin. Det lät som ett gevärsskott som brann av ute i tvättstugan och när jag kom dit ut så låg delarna av det som en gång var toppplattan på tvättmaskinen i ungefär hundra tusen bitar spridda över hela tvättstugan, dom och sylvassa plastprojektiler hade farit omkring i hela tvättstugan. En av dom har sugit sig fast i taket och ser ut som en repa, tänk vilken hastighet den hade när den slungades upp mot taket och sögs in i en takplatta. Det är rent ut sagt bedrövligt! och sen ovanpå allting annat, jag ska först säga att vi har blivit jätteväl behandlade av fabrikören, dom har varit väldigt tillmötesgående och trevliga, men hur kan man fortsätta sälja såna maskiner? Fy SKÄMS alla varuhus som säljer dessa tvättmaskiner! Vår är inte den första, det stod om en i aftonbladet igår och på råd och röns sida kan man läsa om hur tvättmaskiner av märket Candy exploderar! Ska en människa verkligen behöva komma till skada innan nåt händer och maskinen dras ifrån marknaden? Jag hoppas verkligen inte det!

Ikväll har vi haft en myskväll tillsammans med Lovisa, först en fikastund inne hos Mia och kidsen, tacksamt så tacksamt att mata med nya kakrecept som jag bara älskar att göra, härhemma är det så dåligt med folk som äter, slutar ofta med att det står i frysen och glor och sen får hönsen det.....och sen mysis med Lovisa, vi gick en långtur upp i skogen och bara gick, ett tu tre tog Lovisa ett jätteskutt över ett dike, men det märks så tydligt att tjejerna trivs i varandras sällskap, det är så underbart!!!!!

Kram till er alla därute, var rädda om varandra!

3 kommentarer:

  1. Men fy vad otäckt!! Vilken tur att ingen var i tvättstugan när det hände!! Kunde ju ha slutat i en katastrof!!!!

    Hoppas ni får en ny och bättre!!!! TA hand om er!!

    Mvh Milla

    SvaraRadera
  2. Men HJÄLP vad läskigt!!!
    Ska genast sluta tvätta, det är ju förenat med livsfara.
    Konstigt att de inte kallar in alla de där maskinerna och kollar igenom dem ordentligt!!!

    Skönt att ingen kom till skada!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Håller med ovanstående. Vilken tur att det var tomt i tvättstugan, när det hände. Detta är varför Lasse och INTE jag tvättar ;)

    SvaraRadera