tisdag 3 augusti 2010

Soooommar, sommar och sol!

åh vad gott det är med sommar! Har tagit mig lite sovmorgnar sista tiden, det är bara nån vecka kvar och sen börjar skolan och då är sovmorgnarna slut! Det är sååå skönt att bara vända sig i sängen och soooova...

Idag har en väninna varit här, vi har pratat och skrattat och ätit en god lunch...alltid lika trevligt! Sen ett långt härligt telefonsamtal med en annan väninna, lika roligt det, vänner är ljuvligt! Utan vänner, ja då stannar världen!

Ikväll har jag klickat in Mint och varit ute och tränat kontakt med henne, ikväll är hon trött efter allt tänka själv....satt och läste lydnadsboken i sängen igårkväll och ja det är nyttigt att uppdatera sig, man lär sig nya saker hela tiden! och Mint är så rolig att träna lydnad med så klart vi ska tävla oxå! Snart dax för start, hon ska bli 10 månader först bara :O)

För alla oss retrivermänniskor tänkte jag föreslå träningar, den 15 el eller 22 augusti eller kanske båda? Kan köra med vilt, med skott, skog, fält, vi har gott om rösen och hinder härute, så det är bara fantasin som sätter stopp! Vi kan köra halvdag, heldag några timmar, vilket som! ALLA med retriver är jättevälkomna! Hör av er till mig om vilken dag ni kan så får vi ihop en träning!!!!

Nu däremot, nu är det bingen som hägrar!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar