söndag 9 juni 2013

Gött i solen...


I morse när jag kom ur sängen så tog jag mina plattfötter och gick runt hagen härnedanför huset och kollade så stängslet var helt. Kan säga att det var det INTE. Hopplösa djur att springa ner tråden bara för att vi inte har djur i hagen. Nåväl, fick lagat det och tog släggan och slog ner en stolpe och satte på en ny isolator där en gammal farit all världens väg när något dragit ner tråden.

I eftermiddags sen när jag varit hos Annie en stund och fixat hos henne, borstat och longerat henne och sen återlämnat henne till grönskan i hagen, så tog vi vår gamla longerlina och ett rep och gjorde en passage mellan hagarna så att kossorna kunde gå över. Åh vad dom blev glada! sprang som tokar genom hagen upp och ner och sen insåg dom att wow, här är ju mängder med gräs i denna hagen....

Nu ligger dom dästa och mätta och nöjda och idisslar under det vi kallar Zimones träd i hagen....varmt och skönt och med mätta goa runda magar!

Igår var det hemarbete på tapeten, städade, handlade och fixade tvätten, ikväll ska jag försöka göra klart dom sista deklarationerna. En vecka kvar nu tills allt ska vara klart!

Dessutom har jag rensat i förrådet och fått staplat högar med pärmar och lådor här i hallen så när kunderna hämtar sina deklarationer och bokföringen för iår får dom även den gamla med sig! Kan tycka det är rätt skönt att ha lämnat tillbaka den gamla bokföringen.

Så, nu är det snart sommarlov! En vecka kvar, sen är det lov!

1 kommentar: