lördag 16 juli 2011

Så var det lördag!


Härliga lördag, och lördag betyder lördagsgodis!!!!! Hihi. får se om vi får köpt nåt idag eller hur det hinns med

Dagen idag började med en hundpromenix och sen lite lunch till hundarna, för att sen ta itu med tvätten och fixa ut alla djuren.

Ikväll är det tävling för Mint igen, vi får se hur hon hanterar den. På träningen i onsdags hos Camilla i Oskarström gick det mycket bättre än det gjort tidigare, hon har fått en annan geist, hon får mycket lek nu och även om hon faktiskt inte leker så höjer det ändå hennes tempo avsevärt. Det får gå som det går. Vi tar hösten till att reparera, vi ska ändå inte starta tvåan innan till våren. Varför? Jo för att dom tar bort den dolda platsliggningen då så jag har som mål att starta henne en gång i månaden under hösten så hon får gå och få lite erfarenhet på tävlingsplanen tills dess...så vi har tid!

Igår var en jobbig dag. Det började bra, vi släppte ut hästarna, vi gick och drog fötterna efter oss. Hanna red en stund barbacka och var glad som en spelevink, Zimone var sitt vanliga urgoa jag och bar runt på Hanna som konstaterade att hon skulle rida lite balans....Sen skulle Hanna släppa ut hönsen och kom förtvivlad och sa att en höna gett sig ut genom fönstret. Igen. En annan höna. Den andra vilar tryggt i magen på antingen höken eller räven....Plockade upp allt glas och konstaterade att vi behövde ha hem fönsterkitt till fönstret ovanför.

Sen åkte vi och fikade på gräddhyllan och köpte kitt. So far so good!


Sen började det. Hanna gick ner och mockade och jag skulle kitta fönster. Hörde först ett brak och sen ett illvrål från stallet. Tänkte nu slog ungen ihjäl sig. Sprang ner i stallet och då hade hon skullat ställa ifrån sig grepen och satt den med full fart i halmen trodde hon, istället satte hon den rakt på sin fot! blodet flödade och Hanna skrek....slängde allt jag hade och tog in henne och tvättade av henne, men det hade gått ganska bra, såret var inte jättestort.

Ut och kittade fönster och stod och var arg på tuben, fick inte ut kittet? Men fick kittat fönstret och ramlade ner från stolen en gång, tänkte nu slår jag oxå mig sönder och samman men gjorde som katterna och ramlade på fötterna.

Sen ner i stallet och mockade ut det sista.

Efter det åkte vi ner och flyttade fåren och sen var det målning. Målade allt inklusive mig själv :O) Tänk att jag alltid gör det. Klar strax innan sambon kom hem och då hade Hanna fixat maten...gullungen min! Inbakad fläskfilé med vitlöksost och potatis till det och kall sås! Duktig tjej! Kan säga så slängd var inte jag när jag var 10 i matlagning, då bakade jag mest....

Sen var det då att pusta ut, gick en runda med hundarna och ramlade sen ner i soffan....

I förrgår var jag och och Hanna hos Cicci min gamla ler och långhalmskompis från skolan! sååå roligt! Vi pratade sönder 4 timmar om allt och ingenting, jag och Cicci hängde alltid och jag menar alltid ihop i skolan!Sååå roligt att ses igen!!!!!!

Nähä, stallmockning och lite motion och ett par ipren till, har en hemsk migrän idag. Sen tävling! Håll tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar