onsdag 31 december 2014

Gott nytt år!


Såhär på årets sista dag vill jag passa på att önska alla våra vänner bekanta och bekantas bekanta, älskade valpköpare och familjen ett riktigt gott slut på 2014 och ett gott nytt 2015!

Det här året har mest inneburit skador faktiskt, på både barn, häst och hundar. Mint kom upp en morgon i mars och var helt stel i bakdelen och jag trodde faktiskt inte jag skulle få henne med mig hem från Helsingborg den förmiddagen men tack vare Sophie Ericson är hon nu helt återställd. Hannas rygg har krånglat till och från, till slut kom Pernilla här i Knäred på i höst att det hela beror på en felaktig fotställning, så nu har Hanna inlägg och mår mycket bättre! ond rygg är ett minne blott!
Annie fick låsningar under våren och fick behandling i både akupunktur och kiropraktik och är även hon kry. Den enda som går på halvfart ännu är Chili som fått nån låsning vid senaste valpningen och ja tack vare samma Sophie är hon oxå bättre men inte bra.

Under 2015 hoppas vi därför att alla får vara krya i både kropp och leder och att vi kan komma igång på fullt allvar med både träning och tävling! och valpplaner!

På återseende nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar