torsdag 3 oktober 2013

Glöm all gammal kunskap...


om att bullar ska bakas med varm mjölk och smält smör...

Hos Sara fick vi lära oss kall mjölk och rumsvarmt smör...kör degen i ca 20 minuter i maskinen och lägg i fyllningen efter att ha låtit degen vila en stund i kylen. Lättare att kavla då...

Imorrn är ju kanelbullens dag och dagen till ära gjorde jag på ett helt nytt recept med äpplefyllning och farinsocker i. Supergoda!

Och vilken deg det blev!!!!

Mums!

och dagen till ära har jag hittat ett blogginlägg där det står en man med armarna som jag gjorde på provet, finns tydligen inga som helst belägg för att man inte får göra så i reglerna. Det skulle den domaren ha läst som dömde ut vår stora feta nolla sist....

Nåväl, det känns skönt att det inte är jag som är helt ute och seglar, och ja det är väl bara att spotta i nävarna och komma igen. Efter löp och valpar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar