söndag 7 oktober 2012

Istället för en blomma...


Go söndag!

Hur har ni det därute i regnet? Nån mer än jag som är jättetrött på allt regn som faller från himlen? Är väldigt nöjd med mig själv som var ute och klippte vass i hagen igår när det öser ner idag....hemskt är det. Tråkigt och grått och allting är så blött! Sen känns det som om denna hösten vore den värsta men så läser jag i bloggen och inser att vi har faktiskt haft några blöta höstar förut oxå! så fort man glömmer!

Jag vågar knappt erkänna det men i vinter vill jag ha en sån där vit vinter med kyla och snö.....sist jag önskade mig det hade vi snö från november till mars....men jo jag önskar mig det :O)

I fredags hade vi gäster här och jag fick sånt härligt bröd som ligger på bilden här ovanför, så härligt uppskattat istället för en blomma! och så gott! Det ska jag baka själv så snart påsen jag fick är slut! Nyttigt för magen dessutom, med alla goa frön och fibrer!

Helgen har annars tillbringats klippandes gräs, Hanna har varit och ridit lektion på Susedalens ridklubb och igår eftermiddag var det mest tvtittande och stillasittande....jätteskönt!

Idag bakar jag Ciabatta, det blir lite jobb och så en runda i skogen naturligtvis med vovvarna, imorrn är det älgjakt så då får vi väl hålla oss ur skogen....

Ha en go söndag!

1 kommentar:

  1. Exakt sådant knäckebröd hade jag gjort till dig som tack när du passade Chip. Men tyvärr så råkade jag bränna allt på plåten och fick ta till en nödlösning istället ;)

    SvaraRadera