fredag 24 februari 2012

Vår!


det är vårvind i seglena idag! Även om vinden just idag är rätt bister och stark så är det iaf på rätt håll! Kändes inte som om det gjorde så mycket idag när jag gick ner till stallet och mockade.

Idag är magen äntligen bättre! och helgen ska bli solig så det är så härligt! 

Har varit ute i fina vädret idag och fått gjort dels skitsaker i form av att plocka upp det som har gömts i snön på gräsmattan.....blev en hel drös med småpåsar som stod på mjölkpallen innan jag var klar! 

Sen har jag då mockat, jobbat lite och fått iväg lite löner, gått över vinterhagens trådar så alla var uppe och inga kvistar hängde över trådarna, bytte några isolatorer bara för att inse att dom var slut. Är nog dock bara en enda stolpe i den hagen som måste bytas ut och en isolator till. Bara den andra hagen kvar men där tror jag det är rätt så lugnt. Ska ta bort den nedersta tråden där och bara ha två trådar, hästarna behöver inte mer än dom två översta och då blir det mera krut i dom! 

Hönsen går och spatserar på gräsmattan, just idag har fjädrarna flugit runt dom och det ser ut som om dom ska lyfta i vinden när som helst, men bara det att det är barmark märks att dom tycker är helt ljuvligt! Dom går och gräver i gödseln, i gräsmattan och bara är. Ser verkligen ut att njuta!

Ja och våra två pojkar blev ju två kulor fattigare vardera häromdagen. Gick fint och är pigga och glada, nu behöver vi inte oroa oss mer för att dom ska ge sig iväg på tur. Skööönt!

Nåväl, nu är det fredag kväll iaf, solen är ännu uppe men håller på att sakta ge ifrån sig sina sista strålar för dagen. I helgen blir det fler valpköpsbesök, nu är snart alla valpar tingade, det är så roligt, och alla är så supertrevliga som har tingat! Det är jättekul! 

Imorrn ska vi dessutom på ett typiskt vårteckenbesök, gräddhyllan i Markaryd öppnar! GOTT!

Ni som har tingat valp förrästen, gångerna för valpkursen är utlagd, kika under aktiviteter!

Ha en riktigt underbar helg!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar