fredag 17 februari 2012

Avmaskning nr 1 - check!


Gokväll!

Idag har valparna blivit märkta, kloklippta för andra gången och avmaskade för första gången! Moderskapet fick oxå en dos!

Måste säga att det gick riktigt bra att klippa klorna idag, förra veckan var det mest bara sprallande men idag satt dom allihopa fint i min famn när jag klippte klorna och bara fann sig i det. Dom börjar bli små personligheter, kryper man omkring hos dom så nosar dom och kollar in läget....en av tjejerna har dessutom kommit på att det är i köket det händer, dvs har hon inget för sig så går hon gärna till gallret som vetter mot köket. Idag skulle samma tjej gå och kika vad morsan hade i sin matskål och möttes av ett djupt muller hela vägen ända nerifrån magen.

Vi kom iväg till Ullared idag en tur oxå, inte så farligt med folk inne men jösses med folk när vi skulle gå ut, dvs i kassaköerna! Fick köpt en hög kläder till Hanna, nya matskålar till vovvarna, lite valpsaker och en stoooor matskål för valparna att börja sitt vanliga ätande i! Blir kanon! 

Måste komplettera med att nu ikväll sen jag skrev detta inlägget körde jag ytterligare ett pass både apportering och dirigering med Mint, hejja vad det går! Nu hämtar hon apportbocken glatt och kommer viftandes med svansen tillbaka! Sån glädje! Så roligt!!!!!

Imorrn åker Hanna till sin pappa, sen kommer Veronika med familj och kikar, ska bli så kul att träfa dom, överlag verkar jag ha fått fatt i toppenköpare, måste säga att jag känner mig jätteglad och privilegierad över det! Sen blir det middag ute imorrnkväll! och soffmys! Söndag kommer Anna med familj och sen kommer Hanna hem på söndageftermiddag och Elin kommer ner för sportlov! 

Nästa vecka soooover vi så många morgnar vi kan!

Ha en go kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar