torsdag 3 november 2011

Dagarna bara rusar...


Snart har ännu en vecka passerat, tiden går så fort! Hinner emellanåt inte med!


Helgens dramatiska händelse har lagt sig, veckans jobb har så att säga slätat ut det....man går fortfarande och känner sig lite allmänt dumt till mods men vad göra? Det är inte mycket att göra, gjort är gjort och det som har hänt det har hänt...inte mycket att be för tyvärr...det är bara väldigt tragiskt. På facebook igår var där en som skrev om att väluppfostrade BC hade setts slita av bakbenen på djuren dom vallar...ja heja. Skulle inte ha en sån hund vid djuren...tack men nej tack! Då har man nog inte haft djur som har verkligen nästan plågats till döds...den känslan som sagt den etsar sig hela vägen in i benmärgen...


Ja veckan har då bestått av mest jobb. Väldigt mycket jobb. Väldigt mycket att göra. Lyxproblem. Jättehärligt att känna att det egna företaget faktiskt går och att det går framåt dessutom....har flera nya kunder som har hittat hit nu och det är väl så att det tar en stund att bygga upp det...jätteskönt!


I helgen, dvs imorrn, ska vi åka och bada och ja jag ska sätta mig i solariet...var sååå skönt sist! och så lite massagestol....och sen lördag blir det träning, söndag blir det JOBBA!


Ha en go helg mina vänner!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar