fredag 3 juni 2011

Så var det dags igen!


ja imorrn är det dags igen, för Team Tygared att ta sig an lydnadsplanen!

Imorrn är det i Laholm och jo vi hoppas och tror på den där ettan! Träningen i veckan kan man sammanfatta med att det går framåt hela tiden, detaljerna finslipas och vi har börjat med både fjärren och platsliggning utom synhåll inför lydnadsklass II. Så nu hoppas vi att vi tar det! Det är mycket som kan hända, men vi ska arbeta som ett team och göra vårt allra bästa!

Hur svårt kan det vara? !!!!!!

Vi började dagen med att faktiskt ta lite ledigt, satt och jobbade till kvart över elva igår så jag kände att jo vi hänger på, när Lena messade och undrade om jag och Hanna ville hänga med på Våxtorps marknad. Det blev lite godis, ett par ursnygga tights till Hanna och en påse donuts....mums!

Ikväll har jag ridit en runda på Zimone, longerat lillfia en stund i hagen, tränat på att springa och stanna när jag springer och när jag stannar, vi ska på premiering i augusti är det tänkt. Ridturen på Zimone var mest uppmjukande, sen tog Hanna sin häst och skrittade av henne. Efter det blev det en cykeltur med hundarna i skogen och efter det styrketräning. Beach 2011 here we come!

Ha en go helg allihopa!

2 kommentarer: