onsdag 13 april 2011

Nu jäklar händer det grejor!


Idag har varit en väldigt flitig dag! Jag har kört runt med högtryckstvätten i stallet, nu när taket är nere och ströbädden ute! Fick ut det sista i helgen, ja behöver jag säga att jag var helt slut sen? Sex lass skit på samma dag...det är vad man kan kalla för skitjobb! Men sååå gott närdet var klart! Helt underbart!


Så idag var det högtryckstvätt som gällde för att få väck skit på väggarna och dammet från taket. Hur jag såg ut efteråt? Som en dynghög ungefär :O)


Men bra blev det, rent och snyggt....skiten rann nerför väggarna gammalt ingrott damm och väggarna blev ljusare av bara detta....tänk vad skit kan göra! Gammalt grått mörkt smutsigt damm...hu!


Nu är det väck!


Efter dusch åkte vi in till Markaryd och veckohandlade, sambon börjar jobba imorrn så nu var det dax! Fick handlat mat, fick köpt färg till ladan som ska bli vit och fin inuti och så fick vi åkt till markaryd och köpt hönsmat och mat till kycklingarna! Dom fick en hel skål när vi kom hem, oj vad glada dom blev!


Ikväll blev det hundrastning i skogen och sen ett lydnadspass med Mint, pga löpet så har vi flyttat fram debuten till 8 maj i halmstad. Hade ju tänkt anmäla till 1 maj i Helsingborg men vissa av oss har väldigt dåligt minne.....


Chili är iaf anmäld till prov 2 maj och jag tror vi har löst problemet med hennes nerstämdhet efter löp. Tror. Vi ropar inte hej ännu men hon är nu dryga veckan efter löp och fortfarande pigg och jätteglad. Nästa tisdag ska vi träffa Sophie på hund och hälsa och fortsätta utredningen, eller komplettera den.


En lustig händelse som har hänt idag, eller två förrästen, har ni stått nångång och hört en ko som står och flåsar? Eller andas? Jag har ju ofta kontakt med andra sidan men har aldrig tänkt på det där med korna....eller i samband med dom....idag när jag stod där i ladan kan jag helt säkert säga att jag hade sällskap.....ett tu tre hörde jag detta ljudet....var så nära så jag var tvungen att gå ut och kika, stod Flisa utanför fönstret? Nej Flisa låg och sov på ängen en bra bit borta....


Sen har vi nu bestämt Findus gravplats och Mattias började prata om att han hade beställt biljett till himlen...när jag kom hem och ställde kassarna i köket så kom pinglan...den där pinglan jag inte har hört på evigheter och jag hann tänka vad bra nu kommer han in...och sen kom jag på att den där pinglan, den ligger i lådan...


Livet är förunderligt, take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar