torsdag 21 mars 2019

God morgon med fågelkvitter


Åh vilken underbar morgonrunda jag och hundarna hade idag! Finns vissa läten som är starkt förknippade med våren för mig, dels är det gröngölingens gälla skrik och så är det morkullans mer skrockande när den lyfter genom skogen. Båda två fanns med på vår promenad idag, morkullan som likt en liten gråsten ligger och trycker tills man är alldeles nära for upp och iväg och Inga tittade förundrat på den, mamma nu flyger stenarna! Hon kom sig inte ens för att hoppa efter som hon annars gärna gör när fåglarna ger sig iväg. 

Ute är det lite mulet men det blåser inte, det regnar inte och det är inte speciellt kallt heller. Gräset som kommer i hagarna börjar synas, det är en liten matt grön hinna över allt det gamla bruna. Marken mår gott av allt regn som har kommit, i bäckarna i skogen så forsar vattnet gentemot i somras när det var alldeles tyst och öde i dom...

Ja så är det torsdag, det står papper på schemat, ta ut häst i sjukhage och låta Mimmi springa av sig och så ska jag in till stan och få bioresonans för min värk i kroppen. Hanna har gått på det, Belinda har fått det och nu är det min tur. Är som en elektrifierad akupunktur skulle man kunna säga väldigt enkelt förklarat och återställer kroppens balanser. Hanna brukar sova när hon är där och jag känner redan trots att klockan bara är halv nio att jo jag lär nog sova ganska gott jag oxå. Sen ska jag köpa en present till gubben som fyller år i helgen. 

Jodå jag vet precis vad jag ska köpa. Det är ju annars det där nu när man har allting att det är väldigt svårt att köpa saker som är lite roliga. Den här gången kom jag dock på något så vi får väl se vad han säger. 


Önskar er alla en riktigt härlig torsdag därute! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar