fredag 1 januari 2016

2016

Idag skriver vi 2016 i almanackan. Ett helt nytt år ligger framför oss med ett helt oskrivet blad. Ett nytt spännande år. 

Detta hade en av mina vänner lagt ut på facebook som en hälsning till oss alla hans vänner. 

As you enter a new chapter in the book of your life called the year 2016...always remember that when the chapter is to be written you should always be the person holding the pen !!
Life is not a dress rehearsal, you only get one go at it !!.
Live each day like there will be no tomorrow !!
Remember nothing in this life works unless you do....you are the person in charge of your own destiny!.
Follow your dreams and make them a reality !!
And most of all remember:
Never make the sky your limit when you can reach for the stars" !!

Jag tyckte det var fantastiskt kloka ord. Det är dessutom helt sant.

Nyåret firade vi härhemma i lugn och ro, inga allvarliga utsvävningar. Själv var jag ute och mockade hagen efter att ha förberett maten till kvällen och det var helt underbart. Ja kanske inte mocka hagen i sig, men solen sken och det var alldeles vindstilla ute. Belinda kunde som synes inte helt låta mig fixa det själv, hon ville vara med på en hörna. 


På håll hörde vi hur det smällde raketer nere i byn men hästarna var helt oberörda det var ju på sån långt håll. På natten vid tolv när jag var ute small det ordentligt, det var alldeles klart ute fortfarande och stilla så det ekade längs bergsväggarna häruppe men jo dom tyckte nog det var lite jobbigt men inte så farligt. Till nästa år lär ett lager tak till vara på och takutsprången vara stängda och igenspikade så jag är inte så orolig inför framtiden.


Idag har jag och maken varit i skogen med hundarna vi åkte upp och tog en påse änder med oss och lät tjejerna söka upp lite. Inga hade lite glömt vad hon egentligen skulle göra därute och markerade dom mest men när hon då blev inkallad för att låta mamman hämta istället så insåg hon att nej dom ska nog med in oxå. Sen kom änderna i flygande fläng. Det är en fröjd att se den tösen arbeta. 

Annars idag har vi ätit en god middag, tagit tillvara på det fina vädret vi haft och bara varit. Nu kommer vi andra att följa Lucy ner i soffan för lite soffhäng innan bädden kallar!


1 kommentar: