fredag 24 juli 2015

Fredag igen!


Fredag igen. Dagarna rusar. Hela denna veckan har gått åt till att köra om kring med ett lass hö känns det som. Hästarna äter en del hö eftersom dom står i vinterhage i stallet pga att Belinda hade rätt mycket mask för nån månad sen. Dock avmaskad nu men hagarna måste vila så dom står i gräsfattig hage och äter hö....och jag körde som vanligt och hämtade hö i sista minut. Hö som visade sig vara ej färdigtorkat. Jättekul.

Åh så less jag är på alla turer med det förbannade lasset. Imorrn åker det tillbaka till ursprunget och jag hämtar ett nytt. Men det känns som om jag har lastat och lastat om det flera gånger. Så tråkigt. 

Däremellan har dock Hanna hunnit med två ridlektioner, jag har fått klart två stora bolagsbokslut som går iväg till bolagsverket i helgen, det tredje är på gång. 

Helgen blir förutom lasset med hö lugn. Skulle haft träff med hundarna men då jag i panik fick leta nytt hö så ställde jag in. Känns jättetrist men vädret ska ju bli skit så det gör väl inget då. Ska vila och försöka läsa mina böcker jag lånade för en månad sen.....

Ha en fin helg därute, jag ska ta det lugnt! 

1 kommentar: