söndag 14 juni 2015

Sommarlov!


Sommar sommar sommarlov...

I fredags kom det äntligen,det efterlängtade sommarlovet. Sova länge, gå ut på gräsmattan barfota om morgonen och sippa sitt morgonkaffe, frukost länge på altanen, bad och solstänkta dagar.

Tyvärr är ju inte vädret så riktigt med oss ännu men förhoppningsvis så kommer det...

Vi har ju iaf haft ett par underbara dagar, i fredags sken solen från en klarblå himmel, jag satt hela avslutningen vid en soldränkt vägg och bara gottade mig...förvisso bakom både spelande ungdomar och dom som sjöng, men jag satt i solen...sååå gott.

Hanna for iväg med kompisar och badade mest hela fredagen efter avslutningen, kan sommarlovet börja bättre? Skulle inte tro det. Ett härligt gäng är dom från klassen, tjejer och killar och dom har det så roligt tillsammans. Det är härligt.

I helgen har vi sen stängslat klart alla hästhagarna och det mesta av kohagen oxå. Så underbart! DET har tagit sin tid! Verkligen! I veckan är det städning av hönshus som gäller nu när stängslet är klart, det ska upp nät i en box till och det ska upp sittpinnar och nån anordning för reden. Dom andra boxarna har det men inte den stora. Ankorna ska få bo i en egen box med massor av hö i.

Tyvärr är ju då inte vädret jättekul, igår vad det skönt men började regna sen eftermiddag och idag har det varit blåsigt och riktigt kallt. Men som sagt en hel del utetimmar har det ändå blivit.

Korna har kommit för säsongen och gå och gnager i sina hagar, gräset växer nu iaf vilket det tog tid innan det började göra....

så ja nu är alla hagarna hästsäkrade. Bygget härhemma går framåt och vi räknar dagarna tills våra tjejer kommer hem....

1 kommentar:

  1. Sommarlov för mina barn också. Och nu har vi haft en hel vecka med riktigt härligt sommarväder.
    Kram!

    SvaraRadera