tisdag 3 mars 2015

Första inlägget på evigheter....


Ja ni har väl kanske undrat vart jag har tagit vägen. 

Blogglusten som kom av sig kan man väl säga kanske. Livet har ju sina vändningar emellanåt och sista månaden har varit tyngre på ett sätt man inte anade skulle komma. 

Men, livet går vidare och idag har vi äntligen fått till det allra första träningspasset på hur länge som helst. Både Mint och Inga fick varsin genomkörare och jag tror båda damerna tyckte det var rätt skönt att få använda huvudet igen!

Lite lydnadsträning, följsamhet och Mint fick sig en genomkörare av nästan hela ettans program som mjukstart. Sånt hon kunde och så lite fjärr ovanpå det. Hon är ju prima liv i sin rygg nu och det är så himla skönt!

Ingas följsamhet är väl sådär och lydnaden likaså. Men så har hon ju oxå gjort ingenting hur länge som helst. Nu ska vi snart på kurs hos Birgitta så det börjar bli dags att tagga formen där på madame....

Ja och på jobbet har jag fått en anställd. Maria som äger Lovis från senaste kullen ska jobba halvtid här framöver och det är så skönt att ha tagit det steget! Jag behövde verkligen hjälp, jobbet hopade sig lite för mycket! Så jätteskönt! och hoppas verkligen Maria ska trivas!

Ute kommer våren så sakta, ikväll kommer det nåt snöigt uppifrån, men förut idag sken solen från en klarblå himmel och ankorna badade som tokar härute! Det var så skönt! Ljuset är tillbaka och man känner glädjen som spritter i tårna!

och så har vi andra planer här för våren, spännande planer! Glada planer! Häng med!

1 kommentar:

  1. Det är ju så ibland. Jag har också bloggat väldigt dåligt sista månaderna... Skönt att höra att du är på gång igen nu iaf!

    SvaraRadera