torsdag 22 maj 2014

Ett hav av blommor....


Idag har solen gassat från himlen, när vi körde från Slöinge där vi varit och mätt Annie idag stod tempmätaren i bilen på 29 grader.....29 varma grader. Led med hästen som stod därbak, där fram kunde vi iaf sätta på AC. Även om fönstren var öppna så blir det ändå på nåt sätt alltid varmt i en hästtransport. Alltid. Även på vintern. 

144.7 mättes vår donna till, mättes ner till 143 pga sina skor, innebär att vi inte behöver mäta om henne förrän hon är åtta. Frågan är hur hög hon är då. Redan nu växer hon, rumpen är större än framdelen, stort tecken på att det är fler centimetrar på gång. Hon lär bli lagom stor vad det lider kan man säga. 

Ikväll när jag kom hem var tanken att bara sätta mig ner i soffan efter en dusch. Helt slut i rutan tyckte jag att jag var och värmen den tär på mig. Men, eftersom det var kväll och det då svalkade av lite så kom energin tillbaka och vi fick både städat ur transporten som var tanken att den skulle få stå tills imorrn och planterat en hel drös med sommarblommor överallt i krukor i trädgården. Älskar dessa blommor! och som ni ser på bilden är det petunior jag har planterat. Det och Tagetes. Härliga sommarblommor,. Blir liksom inte sommar utan krukor i trädgården, det ger en sån vacker inramning i trädgården.

Så underbart. 

Nu är det iaf kvällen och det svalkar lite. Hela huset står på vid gavel och fläktar ut dom sista varma suktarna från denna dagen. Imorrn ska bli en lika varm dag och sen är det helg! 

Ha en fin fredag därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar