onsdag 25 december 2013

God juledag!


Vi hade en helt underbar julafton igår. God mat, lugn och ro och fina klappar! Maken som trumpetat ut att nej vi ska inte köpa några klappar han hade minsann köpt mer än en till sin fru...dvs mig :).

Finast var katten från Rosina Wachmeister, älskar dom katterna, dom är helt underbara! Årskatten för 2013 pryder nu sin plats i hyllan....

Efter film och en härlig dag kröp vi till kojs och ja nackdelen med att det är varmt ute är att det är varmt inne. Elementet där valparna bor har stått och trummat ut sin värme trots nedskruvning hela natten så det har varit lite oroligt därute inatt. Mor har varit varm och gått fram och tillbaka mellan svala golvet och valparna. Valparna i sin tur har varit förbannade för att mor har vankat av och an. 

Nu är fönstret öppet och lugnet har lagt sig igen. Jätteskönt.

Valparna växer och mår jättefint, ett gäng är redan sålda men det finns några tikar och en svart hane kvar. Vi har vägt dom idag och dom är ju en vecka gamla idag och har i princip dubblat sin födelsevikt hela högen. Det verkar vara en väldigt jämn kull. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av en valp!

Dags att ta tag i årets juledag! Ha en fin dag därute! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar