söndag 29 september 2013

Det är som magi...


Denna helgen har varit helt ljuvlig. Lugn och ro och sovmorgon och bara trevliga aktiviteter. 
Hanna har ridit dressyrlektion i två dagar i rad för fantastiskt duktiga Johanna och ja vad ska man säga, det var så jag satt och grät av glädje igår när tjejerna var igång i paddocken. Jag är så stolt och det är så fantastiskt roligt att se hur detta fina ekipage utvecklas tillsammans! Hur denna unga häst och hennes matte bara blir till ett så fantastiskt fint team!

Idag satte dom målet att till nästa år ska Annie gå en Lätt C dressyr....

Magin i detta sitter oxå i hur ett bett kan förändra allting bara sådär, vi var och köpte nytt bett häromdagen och hade hört om Sprenger betten, Annie hade vuxit ur sitt gamla, och Sprenger skulle vara outstanding. 

Sagt och gjort det blev ett sprengerbett...

Det är väl lite som att äta på papptallrikar med plastbestick eller att sitta på nobelmiddagen och äta på finporslinet men kan säga att magin den fanns där, från första stund Annie fick det bettet i munnen. Vips fick vi en väldigt mycket mera nöjd häst...Ja det är magi!

Igårkväll hann vi med att gratta grannen på hans stora dag, god mat och trevligt trevligt, underbart roligt men i morse var inte rösten helt med....

Och i eftermiddag blev det hopptävling i Laholm där Matilda var med och tävlade och knep en andra placering i 1.30 hoppningen! Roligt roligt och ja nu är det söndag kväll och nu tar vi nog kvällen.....

Ja och för er som undrar vart hundträningen tog vägen i helgen, tja, Chili hon löper så det var den provsäsongen det! 

ha en fin vecka därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar