söndag 17 mars 2013

En stor dag...

Foto; stall Tullstorp?

Vissa dagar är större än andra helt klart. Den här dagen var en alldeles särskild dag för Hanna när hon SPRANG över gårdsplan, in i stallet, tog rygg på sin store idol Jan Brink, ställde sig bredvid honom och knackade honom försiktigt på armen och när han vände sig om frågade efter hans autograf. Javisst sa han, det ska vi ordna! och så skrev han! 

Vi for till stall Tullstorp idag, Jans eget stall, på hingstvisning tillsammans med Lotta och kikade på hingstar, blev bjudna på korv och dricka och kikade i stallarna. Vilka stallar säger jag bara...oj oj! Fint! och toaletterna i nya byggnaden ska vi inte prata om....oj oj. 

Så det blev en stor dag för Hanna, en helt klart minnesvärd dag. Nu sitter autografen i ram och den signerade dressyrboken ligger på skrivbordet. En underbar dag!

Igår var oxå en underbar dag för tjejerna, dom har saknat kaninerna sen dom dog för oss, pang bom på samma dag, troligen ihjälskrämda av nåt eller möjligen sjuka av nåt och tjejerna har flera gånger sagt det är synd vi inte har några kaniner längre. Jag har ju i princip faktiskt haft kaniner i hela mitt liv. Så visst skulle kidsen ha kaniner....Maria min väninna hade två ungar så efter frukost igår styrde vi kosan mot skåne och hämtade hem två kaninflickor, söta som sockerbitar!

Så jo det har varit en kall blåsig men väldigt bra och händelserik helg!

Nu väntar måndag och på tisdag SNÖSTORM! 

Usch! 

Vår, var är du?

1 kommentar:

  1. Hej vännen ja har hittat men glömt att säga till dig. Nu vet du att jag behöver en knuff i sidan för att komma ihåg. Maila din adress så kommer dom med posten. Ha en skön kväll kram Beijan

    SvaraRadera