tisdag 12 juni 2012

Back on track again....


Smärtan jag har upplevt dom senaste månaderna har varit obeskrivlig. Kanske var det rörigheten i övriga livet i höstas som fick kroppen att delvis klappa ihop. Slutade träna och bara soffade ihop. Nånstans efter nyår fick jag sen upp farten igen och sen lagom tills valparna var levererade så sa kroppen STOPP! Det värkte, det gjorde ont och stundtals har jag bölat mig igenom nätterna. Smärtan  har varit obeskrivlig. Har försökt att få ihop det med kiropraktor och vanlig massage men inget har hjälpt. Sist ut var nu då min axel som näst intill har tagit kål på mig. Men, jag har bitit ihop, smörjt med voltaren och försökt bara hålla ihop. Måste orka tills deklarationerna är klara. Måste orka, måste bara orka.

Det första jag gjorde när dom var klara var att boka tid hos en massör i Laholm.....där var jag idag. Och fatta vilken underbar känsla när man redan när man ligger där på britsen känner hur det sakta släpper....helt ljuvligt! Fick övningar och order om att träna upp musklerna runt om och speciellt min vänster sida.....när jag kollade staketet i hästhagen ikväll, gissa vad jag gjorde? Jodå, jag har gått och gjort axelövningar! För glatta livet!

Sen blev det ett lydnadspass med Mint och ett pass tränsträning för Annie.Mints träning känns helt under kontroll, hon har kontakt, hon har glädje och hon har stabilitet. Annies tränsträning går onekligen framåt oxå, idag stod hon inte och gapade som sist utan gjorde det nån minut sen tog hon bettet och började tugga på det..... Sist men inte minst tog jag hundarna och sprang upp till Husalt och vände och sen körde jag lite mer axelövningar....Kroppen är med, den känns fräsch och det är gött att vara igång igen och känna att man KAN! Rörelser jag inte ens kunnat fundera på med axeln sista månaderna kändes inte alls!

I am back on track again och det känns underbart!

1 kommentar:

  1. Å va skönt för dig! Man förstår inte hur bra man kan må förrän det går över! Kram Anna

    SvaraRadera