söndag 3 oktober 2010

Höstblåst ute!


idag är det soligt ute, en jätteskön dag men det blåååååser! Håll i hatten! Vinden viner och träden väjer sig för vinden men det är ändå varmt och skönt på nåt sätt och det var jätteskönt att kunna ligga kvar i sängen och bara draaaa sig! Hur gott som helst!


Igårkväll var ingen vanlig kväll, vi var på ladies night i Halmstad, jag Lena Annette o Amanda! Sååå trevligt! Maten var väl sådär dock? men efterrätten var smarrig!


och showen var ju suverän! Helt magisk! Benen dansade sig igenom heeeela kvällen, hur mysigt som helst!


Idag har jag sovit länge, varit ute och kört hundarna varsitt pass, Chili fick dolda markeringar, fick ju kasta själv så hon fick stadgeträna samtidigt, dessutom när jag gick iväg så flög där en hare som skjuten ur en kanon ur gräset...Chili hon satt och väntade på morsan.....jag väntar här serru.....innan hon fick ta sin dubbelmarkering så sände jag henne ett kvarts varv bort på ett linjetag jag smög ut när vi gick upp i backen och det var inga problem! Sen fick hon ett par memories oxå...Mint fick lite uppletande, arbeta med skallen! Jag måste ta tag i spåren med båda tjejerna men det har inte blivit av! Men idag fick hon iaf uppletande, la ut 8 saker och hon tog hem 6 med iaf halvdana avlämningar, Chilis avlämningar sitter numera som ett smäck! Ska till Mona Kjernholm på onsdag med Mint och träna lydnad, vi ska ta tag i apporteringen i första hand då är tänkt! Ska bli kul!


Nu ska jag nog lägga mig i ryggläge och läsa en bok eller nåt, ska se till pannan först bara!


Ha en skön söndag!


4 kommentarer:

 1. Åh! låter som en helt underbar helg..bara kuliga saker.....
  två veckor kvar av behandlingen sen får vi hålla tummarna..nej de kräver nog mer än så...

  njut av de fina vädret
  kram wivi

  SvaraRadera
 2. Hej Ulrika!

  Vilken fin bild!!
  Härlig!

  Tack för hälsningen!

  Vad roligt det lät med Ladies Night! Vet fler från Knäred som skulle dit...

  Trevlig ny höstvecka!
  Kram Mariette

  SvaraRadera
 3. Å, vilken trevlig blogg. Önskar att jag kunde leva som du... mitt i naturen. Å, vilka härliga bilder...jag blir lyrisk. Besök gärna min lilla blogg som handlar om spökerier och annat hokus pokus, men som älskar naturen vi har omkring oss. Nu ska jag kika vidare här i din blogg. Kram Lilitha

  SvaraRadera
 4. Tack för en trevlig kväll i lördags, vann du bilen? Inte jag. Kram Anette

  SvaraRadera