onsdag 2 december 2009

Vinterväder i Tygared





Idag vaknade vi upp till ett fantastiskt vinterväder häruppe i urskogen! Åtta minusgrader och alldeles vitt överallt! Det är sånt väder man blir pigg och glad av!

Vi har fått gjort en hel massa idag, vi har varit och handlat mat, handlat kattmat, köpt julpynt till uterummet, jag har fixat ordning på verandan och satt upp enljusgirlang därute och vi har fått dit lite granris med julgranskulor! Dessutom är nu belysningen uppsatt vid parkeringen! Det blev så himla fint och tidigare ikväll närjag var ute och kikade så hörde jag nåt som gick i skogen, älg eller rådjur men det var så vackert och så stämningsfullt ute så jag blev ståendes och bara andades in tystnaden. Det är så härligt!!!!
Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Ja vad underbart härligt livet är ibland. Det är en gåva att man kan känna tacksamhet och glädje över sådana saker tycker jag. :D

    SvaraRadera
  2. Hamnade av en slump på din sida och läste lite..det låter som om du bor i paradiset. Men hur gick det för räven? Här söder om Stockholm har vi iår fina rävar men för 2 år sedan såg som eleändiga ut och komunen tog bort dom.
    Har nu en trevlig adventstid och god jul
    hälsningar från Storstockholm

    SvaraRadera