måndag 22 oktober 2018

Vinden viner runt knuten


Idag blåser det här på berget. Skulle bli ett himla oväder imorrn men verkar som om det är på gång in redan nu faktiskt. Det blåser ordentligt häruppe och dånar när mellanväggen till hästtransporten dunsar mot väggen därute då och då. Ställde av den i helgen och den blev visst stående så idag känns som om den behöver gå in. Ska bli redigt med regn imorrn.

Annars idag sitter jag mest och jobbar med mina papper. Har röjt lite härinne gjort iordning i köket och fixat men det känns som en bra dag att vara inne på. Vår extrakatt Rufus är inte ute på sin normala runda idag heller han ligger i vedhögen och skyler mot vädret. Han har bott här i snart två år nu, det är rätt fantastiskt egentligen, okastrerad som han är. Har gjort långa och många försök och få honom tam men han verkar inte vara av samma åsikt alls. Hade varit så skönt att få iväg honom och kastrerat honom och kunnat ta in honom i stallet om nätterna. Är sådär kul att veta att han är ute när räven gapar sitt gälla skrik härute på nätterna.

En vecka till så är det höstlov. Det där med barn i skolan gör att man inser hur fort tiden går. Pratade på föräldramötet i ...slutet augusti? början september? om att vid höstlovet har ungarna mer läxor än dom hade då. Tänkte dit är det ju långt. Jojo nu är vi där. Och fort gick det! 

och i helgen ställer vi om klockan. Vintertid. Lite ljusare på morgonen lite mörkare på kvällen. Lite till :). Inga kommentarer:

Skicka en kommentar