torsdag 18 oktober 2018

Sol och vackert väder


Sista dagarna har varit helt magiskt väder ute. Lagom skönt, soligt och goa fina lite kyliga kvällar. Dimmiga morgnar dock när jag har kört Hanna till skolbussen men det gör ingenting det är ju så kort bit. 

Ja hösten trallar på. Besvikelsen över att hotellet inte blev sålt den lever fortfarande kvar, det var en så befriande känsla att det skulle ha sålts men så blev det inte så. Nu hoppas vi att senaste tidens nya spekulanter har lite mer intresse. Verkligen. För intressenter är där. Problemet är ett gammalt hus och allt prat om hur kommunen drar in på i princip allting i Knäred, det får folk att backa. 

Så trött på att behöva åka dit, ha koll ständigt. Så jäkla trött på att inte ha tid med mig själv, har inte haft någon semester på två år och är helt slut i rutan rent ut sagt. 

Suck. 

Förra helgens läger var dock allt annat än en besvikelse. Det var helt magiskt. Det är så kul att se hur tjejerna har utvecklats och se Belinda bara göra det hon blir ombedd. Ja ryttaren oxå för den delen. Både Stefan och Anna säger att Hanna bara gör. Hon bara bokstavligen gör. Så härligt

Tror dock Belinda tyckte det var ganska skönt att komma ut i sin hage i måndags och bara få lov att vara. Igår startade vi om motorn igen och longerade lite idag ska vi ut och gå med töserna i fina vädret när lillmatte kommer hem. Ska bli härligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar