torsdag 27 september 2018

Höstrusk och stundande ridläger


Hej därute i rusket! 

Jösses vilket oväder vi hade igår! det rev och slet i träd och i husen här igårkväll så det var nästan obehagligt att vara ute. Blåste väldigt mycket mera igår än det gjorde förra veckan när dom gick ut och varnade, igår var där ingen varning? Var ute bakom stallet igårkväll och kollade så inga träd hade ramlat ner men nejdå dom stod stadigt i vinden. Det som hände bara var att tvn emellanåt sa att nu blåser snart min sändare iväg och så blev den svart. Annars lugnt och i morse var allting på sin egen plats. 

Nu sitter jag här och väntar på hovslagaren, våra töser ska få gjort iordning sina hovar och sen blir det ombyte och in till stan för klipp av kalufser...trivs i mitt korta hår men det växer så förbaskat kvickt. Och så blir jag lockig. Ser inte alls kul ut. Nejdå....eller jo det ser förtvivlat roligt ut. Jag ser ut som hej kom och hjälp när det spretar åt exakt alla håll. 

ja och om två veckor är det ridläger igen för dom här två töserna. Mina goaste tjejer, Hanna och Belinda. Sååå stolt över dom två och deras ständiga framsteg och deras fina fina arbete tillsammans! Det är sååå roligt att se. Den här gången kör dom på full helg och fem pass :) Ska försöka fota och filma den här gången, det kan jag inte skryta med att jag gjorde sist. 

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar