torsdag 14 december 2017

Hemsidan kommer gå i graven


Efter ett antal år har jag beslutat mig för att låta kennelsidan gå i graven. Det känns inte aktuellt med valpar längre då jag inte vare sig tränar någon jakt eller är speciellt aktiv inom det gebitet längre så nej jag har helt enkelt beslutat att låta den gå iväg. Kanske dyker den upp igen, vem vet. Men inte nu. För nu är det bara bloggen som får vara i liv och när abbonemanget på hemsidan går ut så kommer den gå i graven. 

En era går till sitt slut brukar man ju säga och det känns väl som rätt tid att låta den göra det nu.

Allting har sin tid och tiden den går så himla fort. Hinner inte riktigt med emellanåt. Sa till maken häromdagen att när Hanna börjar skolan igen kommer vi vara helt försoffade hela högen. Tur vi har hotellet så vi iaf har lite koll på dagarna....lite iaf. 

Ikväll är dottern iväg och gör julgodis och snön den bara vräker ner. Vi fick äntligen satt på snösulor så ikväll känns livet lite lättare. För er som inte har häst så är det en skräck att släppa ut en häst med skor utan snösulor i hagen när platåerna växer och man ser för sitt inre hur hästen vrickar sig och bryter benen för att den får ett stolleryck när exempelvis snöplogen far förbi. Så nej det känns väldigt tryggt att äntligen ha snösulor på damerna. Dom har fått vara inne väldigt mycket den senaste veckan just pga skaderisken, varit ute några timmar och fått gå in igen. idag fick dom en liten promenad i väntan på hovis. Men imorrn får dom vara ute hela dagen igen äntligen. Kommer dom nog gilla. Sen i helgen ska det bli kallt och klart, ååååå så skönt! kommer sitta i lä och dricka kaffe på bänken på en fäll. Underbart!!!!

Men ,nu är det snart Ernst på tv :) må gott mina vänner!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar