måndag 19 juni 2017

Joggingtur genom skogen...


Jag älskar min träning men sista halvåret har jag haft huvudet fullt av annat och tiden har inte räckt till. I tider när man behöver det som mest med andra ord. Träningen.

Igår åkte jag och Hanna till gymmet och när jag satt där på roddmaskinen, det var bara jag och Hanna och en gubbe till på gymmet, kände lugnet och kände vinden som fläktade så härligt in genom den öppna dörren så bara kände jag att detta är ren kvalitetstid. Det är jag, tid för mig och att rensa mina egna tankar. Så underbart! så härligt! 

Idag skulle miljö och hälsa komma till hotellet så helgen har annars bestått av en hel del städning......men hon gick in och kikade och ut igen kändes det som. Inget att anmärka på där inte! Så himla underbart! Nej verksamheten är ju inte mycket igång men iaf. Det var rent och snyggt och ordning tyckte hon. Jätteglad blev jag!

Sen idag har jag fixat lite härhemma och så har Hanna ridit båda hästarna. Egentligen vet jag knappt vad jag gjorde medan hon gjorde det men nåt gjorde jag. Hur som helst efteråt tog vi hundarna och tog första joggingturen genom skogen på evigheters evigheter. Sååå underbart. Nej det gick inte fort, men det var härligt. 

En lisa för själen.

Ren balsam! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar