onsdag 22 mars 2017

Mattes hjärta


Livet går vidare. Tomt är det, det ekar i huset på nätterna. Chili har ju inte fört något oväsen på nätterna men det är så tydligt nu att det har blivit så jättetyst härinne på nätterna. Det är märkligt. En väldigt märklig känsla. 

I förrgår fick vi ut och ridit iaf jag och hanna, ja Hanna red dagen innan. Så glad vi har våra hästar hemma nu och kan gå ut när som. Mattes hjärta, vad skönt det är att hon fått ordning på sina hovar sin kropp och ja man märker faktiskt att hon känner sig piggare nu när hon lättat om än lite i vikt. Jätteskönt det oxå. Springer tokspel i hagen och Annie står och följer henne med blicken. Vad är det för mening att slösa energi på ingenting?I ridningen sköter hon sig ypperligt och tanken är ju att starta på new forest mästerskapet i sommar åtminstone med den ena. Kanske ska jag våga rega min tös som häst och ge mig ut och tävla? får suga på den! 

Så underbart är det iaf att ha dom hemma! så glad för det! 

och ja på hotellet rullar det på i maklig takt. Har provmålat två väggar för att se om tapeterna sitter kvar. Möte igårkväll och hotellgäster i veckan. På lördag våffeldagen och sen är det lugnt några dagar, ingenting inplanerat mer än födelsedagsfirande härhemma. Mysigt! 

Annars fick väl livet sig en törn till här i helgen, vissa människor ger aldrig upp och kommer aldrig inse att deras eget liv speglar sig i hur dom själva skapat det. Ingen annan. Blir så förbannat trött. 

Nähä, nu halvåtta hos mig, mästerkocken och sen soffan! 

Tjing! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar