lördag 3 december 2016

Ett hotell i julklapp...

Foto Camilla Andersson

eller kanske i tidig födelsedagspresent? Till mig själv :). 

Många tycker nog jag är tokig. Helt galen. Ta över hotellet i Knäred. Men nej, Det känns jättebra och jätteroligt. Och för er som undrar så nej Ekonomibyrån är kvar, den är jättekvar och ska så vara, kommer funka precis som vanligt, den enda skillnaden är att jag flyttar ner den verksamheten till hotellet efter 1 januari 2017. 

Så hur kom jag på detta? Nja det har jag ruvat på ett tag. Har alltid drömt om cafe, om restaurang ingen stressa sönder sig restaurang utan ja mer en kvartersrestaurang eller då cafe. Knäred har alltid saknat ett cafe oxå, vi har inget litet bageri att köpa frallor på eller den där goa kakan. Jag som älskar att fika...jo fika kan man göra! På gräddhyllan eller stockhultsgården men dom har inga goa mackor att ta med till stranden, inga färska frallor på morgonen. 

Hotellet idag är hotell, catering, bokningar och lite evenemang. Så ska det förbli oxå. Jag kommer öppna upp en blogg för hotellet där man kan följa renovering, evenemang, tankar och händelser i det vardagliga på hotellet. Men vi ska försöka få in ännu mer boende, få fler människor att få uppleva det härliga att komma till just Knäred. Sen ska jag inte sticka under stol med att jag tror och hoppas på ett uppsving för Knäred när järnvägen kommer. Jag tror att Knäred då kommer att bli ännu mer attraktivt att bo och leva i och arbeta i. Det är den utvecklingen som övriga samhällen fått när dom fått tillbaka järnvägen. 

Men som sagt, ännu så länge är allt lugnt och alla gamla och kunder är hjärtligt välkomna precis som vanligt och att göra bokningar, precis som vanligt! Lägger ut på sidan när bloggen är öppnad :)

Och förrästen, vi har bakat lussekatter idag! kommer baka fler i veckan! och mjuk pepparkaka tillsammans med saffranskärleksmums! Välkomna att beställa till lussekaffet! Ring 0430-50400!

Varmt välkomna!

3 kommentarer:

  1. Så spännande! då bara måste jag ta mig i kragen och hälsa på
    Ha en fin vecka♥
    kram wivi

    SvaraRadera
  2. Åh, vad spännande det låter :-) Då måste jag följa din nya blogg med all renovering och annat som händer. Ha det bra! Kram Ing-Mari

    SvaraRadera