lördag 15 oktober 2016

Favvokaka

foto Nöjds konditori

Detta är en av mina absoluta favvokakor. Potatisbakelser. Så ljuva och goda!

Vi for in till stan idag jag och Hanna och mötte upp Ida för lite fika på skånska bageriet i Halmstad. Blev klämmackor och så lite kaka då. Så himla gott! och trevligt! Åker och fikar alldeles för sällan känner jag! 

Helgen är annars blåsig, det blåser föränderliga vindar kring mitt liv för tillfället, mycket tankar i skallen och om det går i lås stora förändringar som kommer att kunna bli jättespännande och fantastiskt roliga. Ser sååå fram emot det och hoppas sååå att det går i lås. Vindarna viner ute oxå men imorrn verkar det lägga sig igen tack och lov. 

Tycker inte om blåst och framförallt inte när det är så kallt som det är nu.

Inga har äntligen slutat löpa igen. Tack säger jag, tack! slabbigare löptik har jag nog aldrig varit med om. MEN det verkar ha hänt en del däruppe i huvudet ändå på henne faktiskt! Gör ju ofta det iom löp. Tog ut alla tre hundarna igår, gick ner i höga gräset i hagen och slängde sex dummisar. Sände ingen Chili före som så att säga dragkrok utan Inga fick gå först, själv, hem och ut igen. Mycket beröm. Och se, hon fann, hon vände direkt och kom hem igen. Gick finemang! Jätteroligt! Så nu ska vi sätta igång träningen av henne ordentligt! 

Jätteroligt!

Och så tänkte jag allhelgonahelgen, träning för alla våra valpköpare? 

Sugna? 

1 kommentar:

 1. Potatisbakelser nytt för mig och visst behöver man unna sig lite bonus ibland.
  När jag var rökare, var cig belöning, men sen har belöningarna försvunnit i alla fall kommer de rätt glest.
  Blåsigt i Smålands inland också. Gott att hålla sig inomhus.
  Ha det så fint
  /Anette

  SvaraRadera