torsdag 29 september 2016

Det river i naturen...


Det halvstormar och river i naturen idag och sen en timma tillbaka ungefär så vräker regnet ner från en öppen himmel. Det är skönt att sitta inne och kura då och bara hoppas att man får behålla strömmen dessutom...

Var ute och gick i skogen förut med hundarna och då började det droppa lite, hade koll på att det skulle börja regna då ungefär enligt väderleksprognosen men körde ut en runda. Droppade som sagt lite och jag kände detta är ju lugnt, det såg ut som värsta hällregnet skulle komma på prognosen. Skulle aldrig ha tänkt tanken att det inte var så farligt för någon däruppe hörde mig nog och tryckte på en annan knapp. Jäklar vad det började regna! 

Men naturen behöver regn. Massor av regn. Hela sommaren har varit jättetorr och vår gamla brunn som annars har hållt sig hela sommaren den gav faktiskt nästan upp här för nån vecka sen. Ytan låg långt ner i brunnen, det har aldrig hänt förut. 

Så nej, istället för att tycka vädret är jobbigt, så tog vi in alla djur och så gick vi in själva och åt lunch. Sitter och kurar och tittar ut på regnet, allihopa. Inklusive hästarna, blåst är sin sak och ösregn sin men kombon tycker inte ens jag att hästarna ska behöva stå ut med. Så nej, dom fick gå in. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar