tisdag 16 augusti 2016

Skolstart!


Så var lovet definitivt slut. Ett härligt lov med mycket vila, sovmorgnar, goda frukostar, lugn och ro middagar på restaurang och film på tv om kvällen. Jättehärligt. Det går bara alldeles för fort.

Pratade med min pt på gymmet igår och sa att vi suger ut det sista ur sommarlovet. Kallar du sommaren för sommarlov frågade han. Ja det blir ju så, är Hanna ledig så ramlar inte jag ur sängen i ottan. Det är den stora fördelen med att jobba hemma. Framförallt kan man ju umgås, göra saker som man inte hade gjort tillsammans på sommaren annars mer än under dom där få veckornas semester. Det är lyx på hög nivå.

Idag börjar Hanna nian, jag tycker inte det var länge sen jag hängde med henne till Fyllingeskolan när hon började nollan.....eller höstterminen hon kom till Knäred och fortsatte sin skolgång där. Tiden rusar.

Så nu är arbetshösten påbörjad här oxå. Hundarna är rastade, frukost i magen och diskmaskinen rasslar i köket. Solen skiner från en blå himmel och det är klar hög luft ute, sådär som det bara blir när man bor så som vi gör. Det är så härligt. 

Ha en fin dag därute, det tänker vi ha!

1 kommentar:

  1. Vi njuter fortfarande av ett par dagar kvar av sommarlovet.
    På tisdag startar skolan för mina killar.
    Kram!

    SvaraRadera