söndag 14 augusti 2016

Restarting

Bild Hanna

Så är snart sommarlovet slut. Det där lovet som skulle vara för evigt och som skulle bestå av så mycket hästträning och tävling som det gick nästan.

Som blev just ett sommarlov. Bara ett långt lugnt skönt sommarlov. 

Tur är det. Har fått mig en rejäl näsbränna i sommar. Smällen att inte använda utbildat folk. Smällen som blir av att hästen är snedverkad under en lång tid och därför har gått snett och fått en rejäl låsning i ryggen. För att man inte kan själv. Man önskar man hade varit både bilmekaniker, veterinär, hovslagare, rörmokare...you name it. Så himla tråkigt. Glad därför att hästen inte gick dom där massa timmarna som var tänkt. Jätteglad för det. 

Stod och tittade på Hanna på gymmet idag. Älskade ungen min har tagit sin träning till en annan nivå i sommar och ja om någon hade sagt för två år sen att hon skulle tycka det var så roligt att träna...jojo. 

Så imorrn restartar vi. Arbetsterminen. Nio är det kundbesök sen rullar dagen i ett. Lite hundträning mitt i. Hos Hanna i Halmstad. Vi ska kika på Ingas markeringar. Var hos Birgitta häromdagen och ja Inga gjorde ingenting som hon skulle. Ingenting. 

Ikväll gjorde hon allt det hon inte gjorde hos Birgitta plus lite lydnad. Lydnaden tycker jag själv egentligen är roligare. Faktiskt. 

Vi restartar. Hösten. Välkommen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar