lördag 30 juli 2016

6 km trötta hundhuvuden...

Foto Laholm.se

Idag blev det en annorlunda morgonrunda. Nackdelen när man bor som vi gör är att man möter sällan folk och fän när man är ute och går. Inga cyklister heller.

Idag när Hanna skulle till gymmet så tog jag alla tre hundarna med mig och åkte ner till slingan i Mellbystrand och gick 6 km där bland folk hundar cyklister joggare och barn. Kan säga att Inga var helt slut i huvudet efteråt. Dom skötte sig med bravur alla hundarna, stannade och väntade, hoppade inte och bar sig inte åt som eremiter när dom mötte vare sig det ena eller andra men som sagt dom var väldigt trötta när vi väl kom imål.....kändes i benen på både hundar och matte men en underbar runda. Hade glömt hur vackert och härligt där är nere på slingan. Jättemysigt.

I eftermiddag har det annars inte hänt mycket, det har varit hovslagarbesök, tappsko, igen. Och så lite tömkörning och flytt av kor. Och lite matlagning och en tur till gottegrisen i Ysby. Gick väldigt fort den här dagen, vet inte helt vart den tog vägen. Nu är klockan sju och det är snart middag, soffhäng och tv och sen sängen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar