söndag 13 mars 2016

Andra veckans träning


En veckas träningspass är över. Första veckan. Idag inleder jag andra veckan, sex dagars varierad träning, en vilodag. Samma schema som Hanna körde från början, mest styrka, mindre cardio. Varför? jo för att får man muskler bränner musklerna mer plus att jag är svag i vissa delar i kroppen som jag framförallt känner av när jag rider. Känns emellanåt som om jag tappar svanken exempelvis. Lite som om någon monterar bort ryggraden på en. Svårt att förklara men en väldigt jobbig känsla när den kommer. Behövs mera muskler. 

Igår var Ida här och hon och Hanna gav sig ut i skogen, efteråt kom dom tillbaka och Hanna hade fått känna på den där underbara känslan att galoppera i skogen. Efteråt fick jag och hundarna spåra tappsko :) Sånt som händer.

Det har varit en underbar helg med en underbar blå himmel förutom idag, då dimman ligger över berget och det är rått och kallt ute. Blir en dag inomhus med tvätt jobb och lite träning. 

Lets go!

1 kommentar:

  1. En lång galopp i skogen lät ju hur underbart som helst!! Väldigt många år sedan jag upplevde det dock :-) Kram Katarina

    SvaraRadera