lördag 5 december 2015

Take Care!


Denna regniga ruskiga dag tog vi bilen jag och Hanna efter att ha mockat och fixat gått en tur med hundarna och utnyttjat regnstället till max, vi tog bilen ner till Laholm och gymmet på Take Care. Vi tyckte det blåste härhemma men jag kan säga att därnere blåste det som om tåget for förbi huset hela tiden. Det var något alldeles gräsligt. När vi satte oss i bilen efter vi var klara så gungade hela bilen på parkeringen...riktigt otäckt! Det är rejäla krafter när det byar i vinden. Och ännu värre ska det bli imorrn, med allt regn som fallit senaste dagarna så är det bara en tidsfråga hur länge vi får behålla strömmen, träden i skogen faller som plockepinn när det är så blött i marken och dom inte har något att fästa sina rötter i. 

Men på take care var det uppehåll, vindfritt och lugnt och skönt. Vi passade på helt omedvetet att komma sista timman dom hade öppet så sista stunden var vi helt ensamma där. Så härligt att få jobbat igenom kroppen, gjort lite nytta! jätteskönt! Ikväll blir det en go kväll i soffan!

Imorrn är det julbord, det är julbord ikväll oxå nere på Freden och jag kände när det är julbord ska det vara vindstilla marschaller och gnistrande vitt på marken....nu höll dom stackars musikerna på att blåsa bort såg det ut som...usch! vill som sagt ha fruset vitt och kallt och ingen vind! Vill ha vinter helt enkelt! Inte halländsk vinter då utan mer vinter vinter. Kall vinter. 

Nu blir det som sagt lite mat och sen blir det soffhäng! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar