onsdag 11 november 2015

Love you!


Idag är vår bröllopsdag. Den 11 november 2011 blev vi herr och fru Fyhrlund och sen dess har vi nästan inte firat faktiskt.....men idag har vi firat. Vi har varit på Margretetorps gästis idag och ätit en fantastiskt god lunch. Vi åt vår bröllopsmiddag därnere och har ätit där förut och dom har otroligt god mat. Tanken var först att vi skulle äta och gå på bio i helgen men igårkväll kände jag att det är väl klart vi måste fira lite när det är den dagen....så bokade bord på Margretetorp och dom hade gjort så fint, satt en flagga på bordet och sen var det ju då maten...oj så gott! 

Tyvärr är det oxå dagen då vår älskade Zimone lämnade oss för tre år sen. På vår första bröllopsdag....det var dagen då vi ringde ut Stina och sen gick allt i flygande fläng, hon bedömde på plats att Zimone borde få somna in pga massivt organsvikt och sen fick hon somna in under trädet härnere i hagen. Vi lastade Annie och körde henne till skogaby där hon stått sen dess. På kvällen åkte maken till jobbet och jag gick och tittade på den gula presenningen i hagen. Usch det var ingen rolig dag, det var som om hjärtat brast...

Därför är det nu extra mysigt att vi har fått hem töserna igen. Annie och kompisen Belinda. Ikväll när vi kom hem så kändes det extra skönt att när man varit iväg och sen hämtat hanna i skolan kunde köra just hem och inte behöva köra om stallet på vägen hem utan kunde ta hand om hästarna och dessutom motionera dom i lugn och ro hemma. Allting sånt blev ett helt projekt tidigare. Det är guld värt. 

Därför kände jag lite extra att maken ska ha en riktigt härlig bröllopsdag, för mig är han guld värd......

2 kommentarer: