tisdag 28 juli 2015

Gillar varken regn eller åska...

 
Började dagen idag med att åka ner med Inga ner till Helsingborg. Hon har fått en liten minimal knuta på ena öronlappen, nåt dom därnere ansåg var en väldigt ofarlig liten grej men den är ändå provtagen, svar kommer i slutet av veckan.
 
Sen åkte vi hem, i Helsingborg sken solen från klarblå himmel men uppe på Hallandsåsen kunde man knappt se vägen för allt regn.
 
Väl hemma började jag putsa fönster och sen for jag ut i bilen och började finstäda den. Hann halvvägs sen kom regnet och en stund senare EN smäll från klar himmel mer eller mindre. Räckte jättefint till att slå sönder routern och min dator. Så nu sitter jag här med Hannas dator och ska försöka rädda hårddisken på min egen så jag kan få ut bilderna iaf....
 
Så trist men tur det inte blev värre iaf. Det fräste i alla kontakterna när det small...väldigt otäckt.
 
Så, i eftermiddag blev det först en tur till stallet sen en tur till stan.
 
Ikväll har vi städat där gamla datorn stod, satt upp denna halvnya då och så har jag faktiskt fått tränat hundar ikväll. Inga har fått flera småpass och höll på att krypa ur skinnet sista passet som blev att hon skulle ta apportbocken ge mig den för att få sitt godis...jo hon fattade vinken men har inte helt förstått ännu att hon ska hålla den fast...lätt i greppet är hon. Men, det går framåt. Helt klart.
 
Två månader till tävling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar