fredag 29 maj 2015

Fredag!


Låg i soffan igårkväll och funderade på hur länge sen det var jag bloggade denna gången. Dagarna liksom bara flyter på. Försvinner iväg och så är det kvällen igen.

Men, nu börjar jag se ett slut på deklarationerna för denna gången och man kan se en planering för vad man mer ska göra i sommar. Måla klart hönshuset. Göra klart hönshuset inomhus. Måla om hönshuset inomhus, det gjorde jag inte förra sommaren. Gå lös med högtryckstvätten först! Mjölkkannorna på pallen ska målas om, vi har säkert nåt på huset som ska målas om och vårt bygge det fortskrider. Nu börjar det gå på höjden...så om ett par månader hoppas jag ha våra hästar hemma igen...Äntligen. Haguppsättningarna har jag inte kommit så mycket längre med än sist, vi gjorde klart det allra sista i den ena förra helgen, det är ju så kallt ute om kvällarna och igårkväll öste regnet ner samtidigt som det åskade nåt fruktansvärt. Man känner sig faktiskt inte alls manad att gå ut då...inte överhuvudtaget.

Hästarna trodde nog vi var galna, vi tog in dom lagom innan första åskvädret bröt loss, jag skulle ta ut Belinda en runda tänkte jag, sen efteråt så fick jag ju då gått med henne och longerat lite och sen när hon var klar och ryktad så sa jag till Hanna nu är det så fint väder, vi släpper ut dom igen några timmar. Ja hallå. Tog max en halvtimma sen öste det ner igen. In med hästarna igen. Dom tycktes dock inte nämnvärt klaga men dom måtte ju undra emellanåt hur man har det i huvudet...lite rörigt kanske. 

Nu är det iaf helg, Hanna ska ner till farmor och farfar på 70-årskalas och sen är det mors dag på söndag då ska vi åka och äta på L'ecurie igen. Rekommenderas å det varmaste! ligger på Hannells gård utanför Falkenberg och har helt ljuvlig mat!

Ha en skön helg därute, måtte det komma värme snart!!!!

1 kommentar:

  1. Oj, det var mycket ni har planerat att göra. Hoppas ni hinner vila och ta igen er lite också.
    Kram!

    SvaraRadera