måndag 18 maj 2015

Det tar lite tid emellan...


Det har hänt mängder sen sist. Vi har haft lydnadshelg här med Anna Hilding, två glada gäng som tränade lördag och söndag första maj helgen. Då¨satt vi och drack vin i läet från garaget på kvällen ikväll öser regnet ner utanför. Men skogen har iaf blivit lite grönare...det är alltid nåt. 

Lydnad är fantastiskt roligt. Har alltid tyckt det. Fick mängder med både tips och inspiration och nya härliga vänner! Sååå roligt!

Har inte tränat nåt vidare dock sen hon var här eftersom Inga blev vaccinerad förra veckan och så alla dessa deklarationer men idag fick Inga ett litet pass. Tanken är en tävling i slutet av sommaren....och så en tur upp till Anna innan dess!

Jo och så har vi ju blivit med en häst till! förra lördagen kom Belinda hem och jag kan inte säga annat än att jag är superglad att vi fick köpa henne! Så underbar häst! hon har bara fallit in i pusselbitarna, vi satte ihop Annie och henne i lördags i hagen och man märker tydligt på Annie att hon tycker det är skönt med en kompis i hagen igen. Skönt för mattes själ oxå faktiskt....dom är ju flockdjur!

Men som sagt ännu är det deklarationstid och ikväll öser regnet ner så nu blir det soffhäng och sen sängen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar