lördag 15 november 2014

Nya inputs!Första dagen som åskådare på svenska lydnadslandslagets träningsläger är över. En bra dag med många bra inputs och nyttiga tips på träning. 

Det surrar fortfarande bra i skallen men började med en minitävling på morgonen, där alla dom 12 ekipagen fick köra 4 moment var ur elitlydnadsprogrammet. Jag försökte anteckna flitigt på sånt jag tänkte på, framförallt användandet av orden, hur förarna gjorde etc. Har hört många varianter på dom *vanliga* momentorden idag....där fantasin ofta tryter. Men som sagt dagens varianter var rätt många.

Sen gicks ekipagen igenom av dagens coach Jessica Svanljung och där var ju den rediga inputkällan. Just det där med vanliga småproblem som vi alla har oavsett vilken klass vi är i, och lite tankar runt dessa. Jättenyttigt!

När deltagarna åt lunch var det fri träningstid i hallen och Mint hon gav mig verkligen ett kvitto på det jag redan tänkt, med mer taggad träning så ger hon mer och är mycket mindre störningskänslig. Idag körde hon på trots skall och stim i hallen, dock när två hundar rök ihop eller nåt liknande, det lät väldigt illa en stund, så klarade hon inte av att fortsätta utan var tvungen att kolla av, däremot så släppte hon det väldigt fort. Kändes som ett riktigt BRA kvitto!

Imorrn är ännu ett pass i hallen, jättekul!


Ikväll regnar det och blåser ute, så det blir tända ljus, god middag, rött vin i glaset och soffhäng!

Gokväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar