måndag 6 oktober 2014

Vilken helg!
Mängder av bilder...och mängder av övningar. Inspiration och glädje, skratt och träningstips. 

Ja det har varit en helg utan dess like! Trevligt som attan! Och roligt! 

Anna o Tommy kom redan torsdag kväll och ja det var skönt att ha dom här när vi kom hem från begravningen i fredags. En tung sådan och väldigt ledsam när man liksom stänger dörren till en del av ens liv som alltid varit där och liksom alltid skulle finnas där. Nu är den över, dörren är stängd. Kvar finns minnen från barndom och uppväxt, glada minnen av härliga kloka män med enorm livserfarenhet och alltid med ett gott ord att dela med sig av. 

Sen i lördags körde vi igång med idel lekövningar och grundträningsövningar åt våra hundar. Själv varvade jag Mint och Inga och hanna hoppade in och tog nåt pass oxå. Jättekul och mängder av inspiration. Med Mint insåg vi snabbt att utan publik var helt klart bäst....så, upp i ottan på söndagen och körde henne själv med Chili som dragkraft och konkurrensstörning och vips hade vi hittat knappen. Konkurrensknappen.

Både igår och idag har Mint kört heltaggade pass där hon bara är MED...så ikväll läser vi tävlingskalendern....och idag när Inga fått sova ut och inte hade gäster i huvudet så alla hjärnceller var med såhar hon oxå presterat....

Måste börja få struktur dock med träning och upplägg och föra lite träningsdagbok....basta!

Tjing! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar